Friday, November 18, 2011

Bad news, Good news

Dah 2 hari Zayd pergi Indonesia bekerja dari pagi sampai malam (!). Ikram agak moody sebab takde abah dia. Siap demam lagi. Tapi kejap-kejap je sebab bagi ubat demam terus kebah. Mama+abah+Piah+Hayat+Hanaa datang dari JB. Piah akan stay jadi babysitter Ikram sepanjang ketiadaan Zayd. Alhamdulillah Ikram hepi sangat sebab ada Hanaa. Tu makcik feveret dia!

Tapi, harini Zayd bagi bad news yang tidak diharapkan. His Indonesia trip patutnya dari 17-26 Nov. Pastu baru dapat tau yang dia kene pergi Thailand pulak on 27th Nov - 12 Dec (tambah 14 hari lagi!!!!). Sungguh tak cool!!!

Taaapiii, Zayd minta permission balik awal untuk buat preparation to Thailand. Setakat ni bos dia agreed tapi belum confirm la kan. Kalau dapat balik awal, dia akan balik on 24th Nov. So ada 2 hari preparation before Thailand trip.

Another good news is that..............
:
:
:
:

:
:
:

:
:
:
:

InsyaAllah, kalau confirm everything, ME+IKRAM will be joining his Thailand trip! Wooohooo!!... But only for the first 4 days. I have to come back early for kursus wajib pergi on 2-4 Dec.

Doakan plan ini berjaya! Amiinnn

5 comments:

imang lg said...

wahwah besnye jalan2! eh lepas awak abis course tu join la balik gi thailand sampai zayd habis keje die dahla kejap je kan flight. hehe sibuk je i

أم الليث said...

bestnya kalau dapat ikut gi thailand!!!!! kita doakan semoga jadi inshaAllah

Uswah said...

imang: aloh kite keje lah mane bleh bercuti lama2.. huhu.. lagipon tiket mahai juge.. kite tgk smalam kite n ikram rm600++.. kalau gi 2 kali agak kopak disitu

UmmuLayth: yup2!! bes!! isnin ni baru boleh confirm boleh gi ke tak..berdebar2 jugak nih

alak said...

yeay dah konfem! kasi sopping skett henbeg2 murah2 di situuu... hahaha
would love to see the hasill!

uswah said...

hahaha..ade barang bes ke kat sana? aku bace attraction kat sana cume temple, palace, cooking class.. tapi cooking class cam seram masak katak bagai.. ahaha