Monday, October 5, 2009

Gambar Raya 2009

1st Raya - Putrajaya

bergambar depan masjid putrajaya yang baru lepas solat raya
Dari kiri: Saya, Hana (adik zayd), ummi zayd, abah zayd,
basyir (adik zayd), Rahhim (abg ipar), n Zayd

Kami

Beraya ke rumah Kakak abah zayd di Subang Jaya

2nd Day Raya - Muar+Batu Pahat

Depan rumah Atuk (belah abah) di muar. (curik dr blog amad)
Berdiri dari kiri: Uwa, Suhaib, Abah, Hanaa, Mama, Zayd, saya, Piah, Amad
Duduk dari kiri: Aya, Solehah, Nuha, Hayat

3rd Day raya - Batu Pahat

Saya tengah main bunga api!! bes!!!



Thursday, October 1, 2009

Sambil2 membuat kerja...

Gambar kami 1st raya.
Jubah & baju melayu baru beli 1 day b4 raye.. hihi..
tak dapat kale matching tapi asalkan dua2 hijau okeylah kan! hihi

Seperti tajuk diatas, saya tengah buat keje sebenarnya.. haha.. nak finalize slide presentation untuk di present esok.. huhuhu.. saya sedang membuat keje ni dalam bilik sambil meneman zayd yang tengah tido kat seblah.. sian die penat keje.. (ke penat stay up tengok bola semalam? hehe)

Rasa semangat sikit nak buat keje bila boleh tengok muke die bile-bile mase.. ahaha.. boring2 tengok slide, boleh tuka pandangan pada orang yang tengah tido kat seblah ni.. ahaha.. sungguh bes tengok orang tu tido dengan tenang macam baby.. ahahah.. okeh jiwang mode on! alak sile jangan muntah!

Okeh sambung buat keje!! saje nak tayang gambo raya.. sume orang dok tayang..ni saya punye! hahaha

Doakan saya berjaya buat presentation esok dengan cemerlangnye.. huhu..cuak ni sebenarnye!!