Sunday, May 24, 2009

Pengantin paling comel!

CROCS Expo Sale Singapore - May 2009

Went to Singapore for this:


And bought these:

My shoes tags


Cleo - SGD20 (RM50) only! (normal price RM129)


Prima ruby - SGD20 (RM50) only! (normal price RM119)


Prima Cotton candy & flower jibbitz @ SGD1 (RM2.50) each! (normal price RM5)

Womens Santa Cruz - SGD30 (RM75) only! (normal price RM209)



Crocs O-dial (tempat henpon) - SGD10 (RM25) only! (normal price RM50)
Jibbitz - 10 pieces - SGD10 (RM25) only! (normal price - 4pcs = SGD15 or RM37)

Abah's Mens Ithaca - SGD20 (RM50) only! (normal price RM129)

Ahmad's birthday gift - Mens Ithaca



Total SGD spent --> SGD155 = RM372
Total savings (normal price - discounted price) --> RM597 !!!!!!!!

WOW!!! Definitely am going to the next Crocs Expo @ Singapore!!!! hihihihi

p/s: Happy Birthday Ahmad!!! May Allah bless u.. Hadiah uswah dah bagi! sile gunekan secara sepenuhnye & untuk gi masjid (baru uswah dapat pahala free huhu)

Wednesday, May 20, 2009

Kad kahwin cun by acik Rahim + acik Diyana

Pakcik Rahim & Makcik Diyana yang ade printing company telah berbesar hati menolong kami untuk buat kad-kad kahwin.. kitorang cume kene bayo harge kos je. Yang besnye, boleh design sendri, pilih paper sendri.. bes bes!

Ada 2 version kad kawin.. version 1 ni design by suhaib & Pakcik Rahim. Version 1 ni jemputan dari Abah+Mama untuk kenduri Suhaib+Uwa & Uswah+Zayd di JB.

Warna epal hijau muda disyorkan oleh makcik endok sempo.. paper yang dipilih adalah dari jenis 'star light'. Kad ni simple dan nampak moden. Ada kerawang simple dan stamping colour silver.
Sampul kad pun siap ade print nama suhaib+uwa & Uswah+zayd

Kad jemputan version 1


Kad version 2 pulak adalah untuk Uswah + Zayd sahaja. Ada 2 jemputan dalam tu, 1 dari Abah+Mama untuk kenduri JB & lagi 1 dari parents Zayd untuk kenduri di Penang.

Kad ni design dia exclusive. Ada tracing paper colour cream gold dari jenis 'chiffon', dan 2 kad didalam. Sampul kad of course ade print nama Uswah+Zayd gak..

Untuk melawakan lagi kad, macik diyana & alak dok suro letak ribbon. Maka kami beramai-ramai bergotong royong lipat kad + ikat ribbon

Kad version 2: terdiri dari 4 keping - cover, kad uswah, kad zayd, sampul kad


2 kad jemputan dah letak dalam cover



Ni hasilnya bila dah ikat ribbon. Ribbon ada 3 colour: gold(satin), light chocolate(satin) & cream(organza). My favourite adalah colour light chocolate

Kad-kad yang belum diikat ribbon! wah banyak lagi!!


Million thanks to acik Rahim n acik Diyana! tak tahulah camne nak balas jasa acik ni.. huhu.. Semoga Allah memberkati hidup kalian.. :)

oh kepada kawan-kawan yang belum dapat kad, sila sms alamat rumah ke no ni 012-299-5767

Thank u!